coach therapeut burnout depressie adhd


Wat mij als mens typeert vind je ook terug in mijn manier van coachen.

Vrienden omschrijven mij als empathisch, creatief en origineel, zorgzaam en authentiek. Humor is nooit ver weg. Ik hou van natuur en kunst, van lama's en katten, van schilderen en schrijven. Nota: Lama's komen niet voor in de coaching sessies, maar natuur, kunst, katten, schilderen en schrijven kunnen wel eens een rol spelen.

 

Ben ik niet aan het werk, zit ik niet met mijn neus in een boek, dan vind je me in mijn atelier, knutselend of schilderend. Of in de creales, waar ik wekelijks als vrijwilliger enige "Art Of Life" overbreng aan kinderen tot 12 jaar.

Over Mij


Mijn naam is Sylvie. Ik ben afgestudeerd als Master in de Sociale wetenschappen en als Master in Europees Recht. Ik werkte 20 jaar in de priv√©sector.  In 2010 gaf ik mijn loopbaan een andere wending. Na drie jaar intensieve studies en stages bij BAO Elan Vital Institute for Coaching & Mentoring  te Brussel, werd ik professional trainer/coach en richtte ik Art Of Life Coaching op.  Ik ben tevens deeltijds docent in het volwassenenonderwijs.


 

Ik ben professional member bij ACO (ADHD Coaches Organisation USA) , Member bij ICF (International Coaches Federation) en Gecertificeerde Coach door BAO Elan Vital Institute for Coaching and Mentoring, Brussel.


 


art of life coaching icf logo
art of life coaching bao
art of life coaching aco logo